Pogoji uporabe/poslovanja

Podatki o podjetju:

Movid d.o.o.

Cesta ob Sori 3D

1215 Medvode, SI, EU

Davčna številka: SI 31007392

Matična številka: 6935362000

Telefon: 00386 40 165 099

E-pošta: info@dar-prestige.si

… v nadaljevanju kot DARprestige

 

dar-prestige.si je spletna trgovina s katero upravlja podjetje navedeno zgoraj (DARprestige) ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja.  Priporočamo vam da si skrbno preberete pogoje poslovanja. Vse spremembe pogojev do katerih si kot prodajalec pridržujemo pravico so za vas,  kupce zavezujoče. Z uporabo spletne potrjujete da se strinjate z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine dar-prestige.si.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

 

 

Člani, uporabniki spletne trgovine

Z registracijo na http://dar-prestige.si/sl/login postanete član spletne trgovine dar-prestige.si  . Registracija je možna tudi med postopkom nakupa. Pravico do nakupa v spletni trgovini imajo le registrirani člani. Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime (e-pošta), ter geslo. Če želi uporabnik kadarkoli svoj naslov elektronske pošte ali geslo zamenjati, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu.

Dostopnost informacij

DARprestige se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1.       podatke o podjetju DARprestige (ime in sedež podjetja, matična številka),
 2.       kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3.       bistvene lastnosti artiklov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 4.       dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5.       pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
 6.       cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,
 7.       način plačila in dostave ali izpolnitve,
 8.       časovno veljavnost ponudbe,
 9.       rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop in v kolikor nastanejo stroški vračila blaga, koliko znaša ta strošek.
 10.   pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

 

Ponudba artiklov in cene

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba DARprestige ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR (€) in imajo vključen davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo ob sklenitvi posla oziroma, ko kupec dobi sporočilo, da je naročilo v obdelavi. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do prodaje zalog.

Cena v spletni trgovini je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine

Oznake artiklov

 •          Artikel z oznako "Novo" je na novo dodan artikel v ponudbo DARprestige. S to oznako bo izpostavljen minimalno 14 dni in maksimalno 2 meseca.
 •          Artikel z oznako "Akcija" je znižan za določen odstotek prikazan ob redni ceni. Poleg akcijske cene je prikazana tudi redna cena artikla.
 •          Artikel z oznako "Rok dobave ni znan" trenutno ni dobavljiv. To pomeni, da ni na zalogi v skladišču DARprestige.

 

Naročilo

Kupoprodajna pogodba med DARprestige in kupcem je v spletni trgovini sklenjena v trenutku, ko DARprestige kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za DARprestige kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku DARprestige in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo. 

Podatki o sklenjenem poslu oziroma o oddanem naročilu so dosegljivi tudi v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko internata).

 

Posel oziroma naročilo lahko sklenete tudi po telefonu ali elektronski pošti. Kupoprodajna pogodba med DARprestige in kupcem je v tem primeru sklenjena, ko kupec odda naročilo in ga DARprestige potrdi.

Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu  naDARprestige

 

Načini plačil

 •          Po predračunu na transakcijski račun prodajalca
  Blago lahko poravnate po prejetem predračunu, na naš transakcijski račun. Celotna kupnina in stroški dostave so navedeni v naročilu. Če naročeno blago dvignete v naši poslovalnici vam stroškov dostave ne obračunamo.
 •          Z gotovino po povzetju
  Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino dostavni službi, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina in stroški dostave so navedeni v naročilu.
 •          Z gotovino ob prevzemu
  Naročilo plačate ob prevzemu v naši poslovalnici z gotovino. Po obravnavi naročila vam pošljemo sporočilo ali pa vas pokličemo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. Celotna kupnina je navedena v naročilu.
 •          s Paypalom na račun DARprestige
 • s  kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express,) preko sistema Paypal.

 

 

Izdaja računa

DARprestige pri dostavi naročenih artiklov kupcu priloži račun v papirni obliki. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Cene

Pri nakupu na prevzemnem mestu ni možna unovčitev darilnih bonov, bonusov, promocijskih kod ipd.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo DARprestigekupcu omogočil odstop od nakupa.

Popusti, promocijske kode ipd. se praviloma ne seštevajo.

Vplačana sredstva po darilnih bonih, bonusih in predračunih se ne obrestujejo. Darilnih bonov in kod bonusov za popust ni možno menjati za gotovino.

Plačilne in kreditne kartice

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

 •          plačnik (podatki v računu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
 •          po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z potrditvijo DARprestige

 

Kode za popust 


Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu v spletni trgovini. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu, ko je pošiljatelj DARprestige ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:
• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. 
• Na zaključku blagajne v okence ''promocijska koda'' vpišete kodo za popust in kliknete gumb ''potrdi''.
• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust. 
• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

 

 

Postopek nakupa

 

I. Izbira izdelka: Na spletni strani dar-prestige.si izberite izdelek in kliknite na povezavo ''V košarico''. Sistem te obvesti, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želite nadaljevati nakupovanje, kliknite povezavo ''Nadaljuj z nakupovanjem '' in se vrnete nazaj v spletno trgovino. Če želite zaključiti nakup, kliknite povezavo ''Nadaljujte na blagajno'' in sistem vas pripelje v nakupovalno košarico.

II. Odstranitev  izdelka iz nakupovalne košarice: Na spletni strani dar-prestige.si se v zgornjem desnem kotu, nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) uporabniku prikažejo izdelki, ki so jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Če želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora klikniti na ikono (X), v koliko pa je uporabnik v povzetku košarice pa klikne na ikono v obliki koša za smeti.

III. Nakupovalna košarica: Za dokončanje naročila morate v povzetku košarici klikniti »Nadaljuj na blagajno« ter tam izpolnite potrebna polja.

 •          1. Naslov za dostavo: Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico (ime, priimek, e-mail naslov, naslov, kraj, poštno številko in  tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka.
 •          Obrazec omogoča, da se lahko ustvari uporabniški račun in so pri naslednjem naročilu podatki uporabnika že shranjeni.
 •          2. Strošek dostave: Uporabnik lahko izbira med dostavno službo ki je navedena ali osebnim prevzemov v trgovini DARprestige v Mevodah.
 •          3. Način plačila: Izbira se lahko med petimi načini plačila: Plačilo po povzetju, plačilo po predračunu ali Paypal plačilo (ki dovoljuje tudi plačila s kreditnimi karticami).
 •          4. Kuponi in darilne kartice: Če ima uporabnik veljaven kupon za popust ali darilno kartico jo vpiše v ustrezno polje in klikne gumb potrdi.
 •          5. Pregled naročila: Prikazani so izdelki, ki jih je uporabnik med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico. Cena izdelka, strošek poštnine,  vrednost DDV-ja in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo.

IV. Zaključek naročila: Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb 'Oddaj naročilo''. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst  ''Vaše naročilo je bilo uspešno. Hvala vam za nakup! Številka vašega naročila je: xxxx.''

 

Postopek obveščanja o nakupu

 •          Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Članu spletne trgovine  so na spletni strani dar-prestige.si vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.
 •          DARprestige lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. 
 •          Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da na zaključku nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so enake možnosti plačila. 

 

Garancija

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira DARprestige, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

 

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

 •          Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov DARprestige (info@dar-prestige.si) nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Obrazec za odstop od pogodbe na daljavo si lahko prenesete s klikom TUKAJ. 
 •          Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov ponudnika: DARprestige (navedeno na vrhu strani). Po prejemu blaga podjetje potrošniku nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh vrne vsa opravljena plačila z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če potrošnik izrecno zahteva uporabo drugega plačilnega sredstva. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. 
 •          Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. 
 •          Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 15 dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.
 •          Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

 

 

Dostava

STROŠEK DOSTAVE je obračunan pred zaključkom naročila in je upoštevan v prejetem računu. Cena dostave je odvisna od teže izdelka in se prikaže ob izboru dostavne službe. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.
Dostava se vrši v dopoldanskem času,  zato je priporočljivo, da kupec navede naslov za dostavo, kjer bo dosegljivi v dopoldanskih urah . Če dostava ni uspešna, kupcem dostavna služba pusti obvestilo z telefonsko številko na kateri se kupec lahko dogovori o ponovni dostavi.

 

Naročila najkasneje odpošljem naslednji dan po oddanem naročilu v primeru plačila po povzetju, preko Paypala ali s plačilno kartico (pod pogojem, da je blago na zalogi). Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila naročena med vikendom in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta. 

Prodajalec se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ga je kupec naročil ni na zalogi, se dogovorita o spremembi dobavnega roka. Prodajalec si pridržuje pravico, da lahko v času do izdaje statusa, da je naročilo "V obdelavi", naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne. Dobavni rok je takoj iz zaloge ali v izjemnih primerih največ do 30 dni, razen če je dogovor drugačen.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk prodajalca DARprestige je GLS

Dostava se izvrši na naslov, ki ga kupec navede ob prijavi ali naročilu. V primeru, da kupca v času dostave ni na naslovu, se lahko dogovori o ponovni dostavi brez dodatnih stroškov. 

 

Varovanje osebnih podatkov

DARprestige se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

DARprestige  za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov DARprestige:  ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z DARprestige.

DARprestige navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Komunikacija

DARprestige bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.

Oglasna elektronska sporočila DARprestigebodo vsebovala naslednje sestavine:

 •          jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 •          pošiljatelj DARprestige bo jasno razviden,
 •          različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 •          jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 •          željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo DARprestige izrecno spoštoval.

Oglasna sporočila DARprestige bodo jasno razvidna in jasno ločena od iger in tekmovanj.

Ocene, mnenja in priporočila

 •          Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.
 •          DARprestige omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih DARprestige pregleda. DARprestige  ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni DARprestige ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.
 •          Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in DARprestige dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. DARprestige  ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu DARprestige, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na DARprestige.

Pravno obvestilo 


Spletna trgovina
DARprestige in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

 

Omejitev odgovornosti


DARprestige se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da DARprestige včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo DARprestige kupca obvestila spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Izključitev odgovornosti


Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. Nismo odgovorni za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima kupec zaradi prenehanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani. Ne zagotavljamo točnosti, popolnost in pravilnost vsebine, objavljene na spletni strani, niti ne prevzemamo odgovornosti za škodo, ki bi jo utegnil utrpeti zaradi zanašanja na objavljeno vsebino. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela in nas v razmerju z vami iz tega naslova ne bremeni kakršno koli poplačilo morebitne škode. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Ne odgovarjamo za škodo, ki utegne nastati na vaši strojni opremi, programski ali drugi opremi zaradi uporabe spletne strani. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo). Ne odgovarjamo za škodo, ki bi kupcu utegnila nastati zaradi nepooblaščenega razkritja ali uporabe podatkov za registracijo.

 

Varstvo otrok

Oglasna sporočila morajo biti jasno razvidna (upoštevajoč starost) in morajo biti jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, mora biti primerna njihovi starosti in ne sme izkoriščati zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti. Ponudnik ne sme sprejeti naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov. Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki. Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

 

Pritožbe in spori

DARprestige spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov. DARprestige se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova DARprestige. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. DARprestige bo v petih delovnih dneh potrdila, da je prejela pritožbo, sporočila kupcu, kako dolgo jo bo obravnavala in ga vseskozi obveščala o poteku postopka.

DARprestige se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si DARprestige prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika


Prodajne uspešnice

 • Ogrlica Luna

  Ogrlica z mnogobarvnimi kamni.

  7,50€
 • Uhani Tomm
  Uhani Tomm

  Sijaj v srebrni ali zlati barvi.

  7,90€
 • Cof Perla

  Čudoviti modni cofek z perlico za prav vsako damo.Barve Rjava,  Črna,...

  11,50€
 • Ogrlica Marga

  To poletje želiš izstopati? Z ogrlico Marga vam bo prav gotovo uspelo.

  19,90€

Nakupovanje:

Proizvajalci

Ni proizvajalcev

Dobavitelji

Ni dobaviteljev

Oznake